Simeon's missie

In de zomer van 2020 ontstond het idee om mensen te inspireren meer vintage kleding te laten dragen. Niet alleen als bescherming voor het milieu en het tegen gaan van de ‘fast fashion’ industrie, maar ook het bieden van de mogelijkheid mensen uniek te laten zijn. Al gauw groeide dit idee uit tot een grote community, waarbij je jezelf, comfortabel en uniek kan zijn in wat je draagt. Dit maakt Simeon Vintage mogelijk door het diverse aanbod in unieke items. 

Onze missie is het op de markt brengen van hoge kwaliteit authentieke vintage kleding, om mensen uniek en modisch te laten voelen en bij te laten dragen aan het milieu.

“Mijn kleding bestond vaak al uit vintage of gedragen kleding. Ik wil graag andere mensen inspireren om dit ook te doen. Het mooiste gevoel is het vinden van kleding die exclusief en zeldzaam is. Met Simeon Vintage wil ik mensen laten zien dat vintage kleding de toekomst is. Zowel het denken aan het milieu, als het ontwikkelen van jezelf om er goed uit te zien en je lekker in je vel te voelen, vind ik belangrijk.” 

- Simeon
Eigenaar Simeon Vintage