Disclaimer

Disclaimer: Simeon Vintage - 2023

 1. Algemeen

  Deze disclaimer beschrijft de voorwaarden en beperkingen met betrekking tot het gebruik van onze website en de aankoop van vintage kleding via onze webshop. Door gebruik te maken van onze website en/of het plaatsen van een bestelling, ga je akkoord met de onderstaande bepalingen.

 2. Vintage Kleding

  Onze webshop specialiseert zich in de verkoop van vintage kledingstukken. Het is belangrijk om te begrijpen dat al onze kleding al eerder gedragen is en daardoor enige vorm van slijtage of schade kan vertonen. Wij streven ernaar om alle items zo nauwkeurig mogelijk te beschrijven en eventuele opvallende gebreken of schade te vermelden in de productbeschrijving. Echter, door de aard van vintage kleding kunnen er kleine onvolkomenheden of tekortkomingen zijn die niet expliciet genoemd worden. Wees daarom bewust van het feit dat soms onze kledingstukken niet in perfecte staat verkeren zoals nieuwe kleding.

 3. Productafbeeldingen

  De afbeeldingen van de vintage kleding op onze website dienen ter illustratie en kunnen afwijken van de werkelijke staat van het product. Hoewel we ons best doen om de kleding zo nauwkeurig mogelijk te fotograferen en weer te geven, kunnen kleuren, patronen en details op het scherm anders lijken dan in het echt. We raden je aan om de productbeschrijving zorgvuldig te lezen en, indien nodig, contact met ons op te nemen voor meer informatie voordat je een aankoop doet.

 4. Verantwoordelijkheid en aansprakelijkheid

  Wij zijn niet verantwoordelijk voor eventuele schade, verlies of letsel voortvloeiend uit het gebruik van onze producten of onze website. Hoewel we ons 100% inzetten om de kwaliteit en nauwkeurigheid van de informatie op onze website te waarborgen, kunnen we niet altijd garanderen dat alle informatie volledig, actueel of foutloos is. We behouden ons het recht voor om op elk moment wijzigingen aan te brengen in onze producten, prijzen, voorraad en website-inhoud zonder voorafgaande kennisgeving.

 5. Retouren en ruilingen

  We accepteren als één van de weinige vintage winkels retourzendingen. Dit doen wij omdat wij vintage kleding verkopen. Mocht je je shopcredit niet meer willen gebruiken kun je een aanvraag doen per mail en beoordelen wij de situatie. We moedigen je aan om zorgvuldig de beschrijvingen, afbeeldingen en afmetingen van de kledingstukken te bestuderen voordat je een aankoop doet. Als je vragen hebt over een specifiek item, neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie.

 6. Actievoorwaarden

  Indien je gebruik maakt van onze acties ga je akkoord met de actievoorwaarden. Hierbij geldt dat de korting vervalt indien de initiële actievoorwaarden niet worden nageleefd. Simeon Vintage neemt hierna het recht om dit te handhaven bij eventuele retourneringen. 

Door gebruik te maken van onze website en het plaatsen van een bestelling, erken je dat je deze disclaimer hebt gelezen, begrepen en ermee akkoord gaat. 

Voor vragen, opmerkingen of verduidelijkingen met betrekking tot deze disclaimer, neem contact met ons op via de contactgegevens op onze website.

Laatst bijgewerkt: 1 maart 2024